0040-369.809.009

Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal pe site-ul green-grid.ro

Va multumim pentru interesul acordat serviciilor si produselor Green Grid SRL Pentru noi este deosebit de important sa asiguram protectia si confidentialitatea datelor cu caracter personal pe care ni le furnizati.

CINE SUNTEM?

Green Grid SRL este o societate organizata si care functioneaza in conformitate cu legile din Romania, cu sediul in Sibiu, Str. Mitropoliei, nr. 16, inregistrata la Registrul Comertului J32/23/2013, avand CIF RO31087156 denumita in continuare compania

CE DATE PRELUCRAM?

In vederea derularii relatiei comerciale dintre compania noastra si dumneavoastra, oferirii de raspunsuri la reclamatiile plasate, evaluarii bunurilor si serviciilor oferite, precum si a activitatii de promovare a bunurilor si serviciilor, sunteti de acord sa ne incredintati urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, adresa de e-mail, numar de telefon. Va rugam sa nu ne furnizati alte date cu caracter personal decat cele strict necesare scopului precizat in aceasta politica.

CARE ESTE SCOPUL SI TEMEIUL JURIDIC AL PRELUCRARII?

Datele cu caracter personal furnizate cu consimtamantul dvs. sunt si vor fi colectate si prelucrate de noi exclusiv in scopurile pe care le vom prezenta in cele ce urmeaza.
Mentionam faptul ca prelucrarea datelor cu caracter personal se realizeaza in temeiul consimtamantului dvs. in acest sens (art. 6 alin. (1) lit. (a) din Regulamentul General privind Protectia Datelor, numit in cele ce urmeaza Regulamentul.
Situatiile in care compania noastra va colecta si prelucra datele dvs. cu caracter personal si scopurile in vederea carora aceste date vor fi prelucrate, sunt urmatoarele:

-Folosirea formularelor de contact de pe site-ul green-grid.ro
-Contactarea directa a companiei noastre prin adresele de email ale companiei, telefon si/sau orice alte mijloace.

Colectarea datelor cu caracter personal in acest caz are scopul principal crearea unor oferte comerciale personalizate in urma cererilor inregistrate pe site. Totodata, unele din aceste date (nume, adresa e-mail, numar telefon, companie) sunt necesare pentru o buna comunicare intre societatea noastra si dvs., in calitate de client, precum si pentru transmiterea catre dvs. a ofertelor promotionale, in mod ocazional.
De asemenea, in timpul utilizarii site-ului nostru sunt colectate de catre societatea noastra date referitoare la istoricul de cautarilor dvs., respectiv: articole citite, pagini vizualizate etc. Totodata, cu ajutorul unor coduri de tracking instalate pe platforma noastra de la diversi furnizori de servicii de analize si statistici, sunt colectate date precum adresa de ip, durata de utilizare a paginii, paginile vizitate.
Toate aceste informatii colectate au ca scop exclusiv, sa optimizam si imbunatatim functionarea site-ului nostru astfel incat sa va oferim o experienta cat mai placuta cu ocazia utilizarii acesteia.

Abonare la Newsletter;
Scopul de prelucrare datelor cu caracter personal in acest caz este acela de a va informa despre noutatile, produsele sau serviciile noastre, evenimentele organizate de noi si oferte speciale;

CINE ARE ACCES LA DATELE dvs.?

Va aducem la cunostinta ca, pentru functionarea eficienta a site-ului, utilizam diferite servicii de la furnizori externi sau interni (”persoane imputernicite de operator”), carora le putem transmite o parte din datele cu caracter personal colectate de la dvs., cu mentiunea expresa ca vom apela doar la persoane imputernicite care ofera garantii suficiente pentru punerea in aplicare a unor masuri tehnice si organizatorice adecvate, astfel incat prelucrarea sa respecte cerintele prevazute in Regulament si sa asigure protectia drepturilor dvs. Categoriile de servicii pentru care colaboram cu furnizorii mai sus mentionati si datele cu caracter personal transferate acestora sunt urmatoarele:

Servicii SMTP (comunicare email) – adresa de e-mail;
Servicii newsletter – adresa de e-mail, nume, prenume, numar de telefon;
Servicii de facturare – nume, prenume, adresa de e-mail, numar de telefon, adresa;
Servicii de curierat/posta – nume, prenume, adresa de e-mail, numar de telefon, adresa;
Servicii de trimite SMS – numarul de telefon;
Servicii de comentarii – nume, prenume, e-mail;
Servicii de contabilitate – nume, prenume, adresa, date firma;
Servicii juridice – nume, prenume, adresa, date firma;

CAT TIMP SUNT STOCATE DATELE dvs.?

Datele cu caracter personal furnizate de dvs. vor fi prelucrate pe perioada derularii relatiilor contractuale cu dvs., precum si ulterior, pentru o durata rezonabila, care nu poate fi mai scurta decat termenul general de prescriptie.

CARE SUNT DREPTURILE dvs.?

In calitate de persoana vizata, aveti urmatoarele drepturi:

– dreptul de acces la date – aveti dreptul de a obtine din partea companiei noastre o confirmare ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care va privesc, precum si acces la datele respective; totodata, puteti obtine o copie a datelor cu caracter personal furnizate societatii noastre si care fac obiectul prelucrarii; pentru orice alte copii solicitate de dvs.;

– dreptul la rectificare – aveti dreptul de a obtine rectificarea de catre compania noastra a datelor cu caracter personal inexacte, precum si dreptul de a obtine completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete; Compania noastra va comunica fiecarui destinatar caruia i-au fost divulgate datele cu caracter personal orice rectificare a acestora, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate si va va informa cu privire la acesti destinatari, daca veti solicita acest lucru;

– dreptul la stergerea datelor – aveti dreptul de a obtine din partea companiei noastre stergerea datelor cu caracter personal care va privesc, fara intarzieri nejustificate, iar compania noastra are obligatia de a sterge datele respective, atunci cand: (i) datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate; (ii) va retrageti consimtamantul pe baza caruia are loc prelucrarea si nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrare; (iii) va opuneti prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze in ceea ce priveste prelucrarea; (iv) datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; (v) datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale ce revine Green Grid SRL in temeiul dreptului Uniunii sau al legislatiei romane; Compania noastra va comunica fiecarui destinatar caruia i-au fost divulgate datele cu caracter personal orice stergere a acestora, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate si va va informa cu privire la acesti destinatari, daca veti solicita acest lucru;

– dreptul la restrictionarea prelucrarii – aveti dreptul de a obtine din partea companiei noastre restrictionarea prelucrarii in cazul in care va aflati intr-unul din urmatoarele cazuri:

(i) contestati exactitatea datelor, pentru perioada care ii permite companiei noastre sa verifice exactitatea datelor;

(ii) prelucrarea este ilegala, iar dvs. va opuneti stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea utilizarii lor;

(iii) Compania noastra nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar dvs. le solicitati pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta; sau

(iv) v-ati opus prelucrarii pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile legitime ale Green Grid SRL prevaleaza asupra drepturilor dvs.; Compania noastra va comunica fiecarui destinatar caruia i-au fost divulgate datele cu caracter personal orice restrictionare a prelucrarii, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate si va va informa cu privire la acesti destinatari, daca veti solicita acest lucru;

– dreptul la portabilitatea datelor – aveti dreptul de a primi datele dvs. cu caracter personal, astfel cum acestea au fost furnizate catre compania noastra, intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si de a transmite aceste date altui operator, in anumite conditii; in exercitarea acestui drept, aveti dreptul ca datele cu caracter personal sa fie transmise direct de la compania noastra la alt operator atunci cand acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic;

– dreptul la opozitie – aveti dreptul de a va opune, din motive legate de situatia particulara in care va aflati, in orice moment, prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal, inclusiv crearii de profiluri pe baza respectivelor dispozitii;

– dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri;

– dreptul de a depune o plangere in fata Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;

– dreptul de a va retrage consimtamantul in orice moment, fara a afecta legalitatea prelucrarii datelor cu caracter personal efectuate de compania noastra pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia.

CUM AVETI ACCES LA DATELE dvs.?

Pentru orice intrebari sau cereri referitoare la datele cu caracter personal pe care ni le-ati transmis, inclusiv in vederea exercitarii drepturilor pe care le aveti, astfel cum sunt acestea mentionate in cadrul sectiunii anterioare, ne puteti contacta la adresa de email mentionata in pagina de contact de pe site.

Compania noastra va va furniza informatiile solicitate in format electronic atunci cand este posibil, cu exceptia cazului in care solicitati un alt format.

Informatiile furnizate, precum si orice comunicare si masuri luate in exercitarea de catre dvs. a drepturilor de mai sus sunt oferite de compania noastra gratuit. Cu toate acestea, in cazul in care cererile formulate de dvs. sunt nefondate sau excesive, in special din cauza caracterului lor repetitiv, compania noastra poate:

(i) fie sa perceapa o taxa, tinand cont de costurile administrative pentru furnizarea informatiilor sau a comunicarii sau pentru luarea masurilor solicitate;

(ii) fie sa refuze sa dea curs cererii.

Precizam faptul ca prin acceptarea acestui acord, datele dvs. personale vor fi prelucrate de compania noastra, conform prezentei Politici de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal.

Va multumim!

Informații Cookie-uri

Informatiile prezentate in continuare au scopul de a aduce la cunostinta utilizatorului mai multe detalii despre plasarea, utilizarea si administrarea cookie-urilor utilizate de site-ul green-grid.ro

Va rugam sa cititi cu atentie

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.
Cookie-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizatorul de internet, precum personalizarea anumitor setari.
Cookie-urile, pe baza informatiilor pe care le aduna despre utilizatori, ii ajuta pe detinatorii de site-uri sa isi eficientizeze produsul astfel incat acesta sa fie cat mai usor accesat de catre utilizatori.

Cookie (“browser cookie” sau “HTTP cookie”) este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care este stocat pe orice terminal cu acces la internet (computer, telefon mobil, tableta etc.) si este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera Browser, Google Chrome, Safari, etc).

Cookie-urile nu contin programe software, si nu pot accesa informatiile de pe hard drive-ul utilizatorului.
Cookie-urile nu solicita informatii cu caracter personal si nu identifica de o maniera personala utilizatorii de internet.

Un cookie este format din nume si continut, durata de existenta a acestuia fiind determinata, acesta putand fi accesat din nou de web server in momentul in care un utilizator se intoarce pe website-ul asociat web serverului respectiv.

Un cookie contine informatii care fac legatura intre utilizatori si un anume website. Daca un browser acceseaza acel web-server din nou, acesta poate citi informatia deja stocata si reactiona in consecinta. Cookie-urile asigura userilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile multor website-uri pentru a oferi servicii personalizate utilizatorilor.

Durata de viata a unui cookie poate fi diferita, in functie de scopul pentru care este plasat.

Anumite parti de continut de pe anumite site-uri pot fi plasate pe website-ul accesat, de catre terte parti prin intermediul bannerelor sau linkurilor iar aceste instrumente pot contine cookie-uri. Ele se numesc “third party cookies” pentru ca nu sunt plasate de proprietarul website-ului respectiv, iar furnizorii terti se supun legilor in vigoare si politicilor de confidentialitate ale detinatorului site-ului.

Datorita flexibilitatii lor si a faptului ca majoritatea dintre cele mai vizitate site-uri si cele mai mari folosesc cookie-uri, acestea sunt aproape inevitabile. Dezactivarea cookie-urilor nu va permite accesul utilizatorului pe site-urile cele mai raspandite si utilizate printre care Youtube, Gmail, Yahoo si altele.

Este posibila setarea din browser pentru ca aceste cookie-uri sa nu mai fie acceptate sau poti seta browser-ul sa accepte cookie-uri de la un site anume. Dar, de exemplu, daca nu esti inregistrat folosind cookie-urile, nu vei putea lasa comentarii.

Toate browser-ele moderne ofera posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor. Aceste setari se gasesc de regula in “optiuni” sau in meniul de “preferinte” al browser-ului tau.

GREEN GRID S.R.L.

CIF RO31087156
Reg. Com. J32/23/2013

Adresă

Sibiu, Romania
Str. Mitropoliei, nr. 16

Contact

0040-0369.809.009
office@green-grid.ro

Hartă